No-nonsense

Jaweb ontwerpt bij voorkeur websites die duidelijk en helder zijn. Een website is een van de belangrijkste communicatiemiddelen richting je (potentiële) klant. Vaak vindt het eerste contact plaats via je website. Het liefst geef je de bezoeker natuurlijk een goede eerste indruk van je bedrijf en daarom zoek je de uitstraling die daarbij past.
Bedrijf of vereniging, het maakt niet uit, de bezoeker van je site staat centraal en wil toegang hebben tot relevante informatie.

Flexibel

Een website ondersteunt de uitstraling van je bedrijf. Het is dan ook belangrijk om de missie en visie van het bedrijf te kennen voordat er een ontwerp wordt gemaakt. Door de keuze voor een flexibel systeem is er veel mogelijk en kan er maatwerk worden geleverd. Het ontwerp-traject is een ontdekkingsreis, een avontuur, wat gaandeweg meer vorm krijgt en daardoor steeds leuker wordt.

Snel

Het maken van een website hoeft niet lang te duren. Het is wel een zorgvuldig proces. Jaweb kan ook ondersteunen bij het opstellen van teksten zodat er een strakke planning gemaakt én gehaald kan worden.

Voor het ontwerpen van een logo en/of huisstijl kun je ook terecht bij Jaweb.
Neem eens vrijblijvend contact op!
...meer over webdesign

 

­